dimecres, 22 de juliol del 2009

Ressorgiment del bloc

M'hauria de caure la cara de vergonya per obrir una nova aventura a la blogosfera anomenada Última hora i deixar-la abandonada a la seva sort durant tant de temps. Però s'ha acabat l'espera agònica que heu hagut de suportar a base de vi ranci, d'aquí a unes hores disposaré els preparatius perquè demà dimecres vegi la llum una nova entrada, amb l'ambició d'actualitzar més sovint aquest espai, ja que en els darrers mesos tinc noves coses a dir.

L'entrada de demà estarà dedicada a la recomanació del llibre Nuestra Señora de París de Victor Hugo, més conegut com la commovedora història del geperut de Nôtre Dame. Els pròxims dies obriré la secció de música amb Beyoncé i Destiny's Child com a protagonistes per una banda i amb Billie the Vision & The Dancers per l'altra. Aquests últims són els intèrprets d'un tema popularitzat arran d'una exitosa campanya de publicitat i que, per mi, el més original que tenen és el títol de l'àlbum de debut al qual pertanyia aquesta cançó: I was so unpopular in school and now they're giving me this beautiful bicycle. Seguidors d'aquest anunci, prepareu-vos perquè detesto tot el que hi fa referència, i n'explicaré els motius.

Pel que fa a la secció de cine, parlaré d'Els móns de Coraline, de l'adaptació cinematogràfica de les històries de l'heroïna Lisbeth Salander, potser d'El paciente inglés i, sense cap mena de dubte, abocaré desmesuradament grans elogis al regal que ens espera l'any que ve: el retorn a la gran pantalla d'Alícia al país de les meravelles. Fa tota la pinta que assistirem a un film exquisit.

Tampoc no ens oblidem de les sèries, eclipsades aquests mesos per la gran contemplada: Perdidos. Encara que he estat dels últims a veure-la i no pugui aportar res que no se n'hagi dit, en deixaré també les meves impressions, ja que un fenomen amb una història de tal magnitud presenta molts punts d'anàlisi i de desconstrucció. Seria una empresa fallida voler abarcar-la tota, de manera que em centraré en algun episodi aïllat per descriure'l tan bé com pugui. Però això serà quan l'hagi acabada. Tot sigui dit, no falta gaire temps per al final perquè m'estic acabant de cruspir la quarta temporada.

Aquest és l'avanç de cara a les pròximes setmanes, però no hi ha cap data fixada per als temes ni cap ordre, ja que com anuncia el títol del bloc, els temes sorgeixen a última hora, de manera que molts d'altres s'hi podran entrecreuar. Serà tota una sorpresa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada