dijous, 16 d’abril del 2009

Extra, extra

Els qui entrin en aquest bloc empesos per un títol com aquest, que suggereix una aportació de notícies destacades, de seguida s'adonaran que es tractava d'un reclam fals, ja que l'actualitat tindrà un pes irrellevant en aquest espai. S'adonaran, també, que després d'un ultratge com aquest més els convindria tenir millors coses per fer que passejar-se per aquí.

Avui neix en una tarda de sol un bloc anomenat "Última hora", que ben bé s'hauria pogut dir també "Un bloc convencional". Pareu especial atenció al terme "convencional", us ho prego, perquè no s'hi tractarà res que no s'hagi destacat ja en altres blocs. Aquest nou experiment es planteja com una plataforma on abocaré sense cap mena d'ordre continguts diversos sobre impressions que voldria deixar patents per a tots vosaltres, però amb un criteri establert: tan sols mereixen tenir-hi cabuda aquelles coses que m'agraden a mi. Considero que no val la pena, per qüestió de temps principalment, dedicar cap entrada a allò que no satisfà les meves expectatives. Tot i això, no descarto dedicar una estona a obres banals de tant en tant.

La meva previsió és parlar d'una banda de cinema, de llibres, de música i d'altres categories i, de l'altra, de vivències que constituiran un autèntic diari personal, seleccionant aquelles de mínim interès.

Des d'avui, doncs, queda inaugurada l'"Última hora", rebreu notícies meves ben aviat. El tema que inauguri el bloc està encara per resoldre. Com veieu, cada entrada sortirà sobre la marxa, és a dir, a última hora.

A propòsit, la creació del nou bloc no suposa ni de bon tros el final de l'aventura dels sis personatges a l'hora del te, que continuarà discorrent de forma paral·lela a aquest macrocontenidor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada